“OVET AUKI !” – 7.11.2015, Roihupellon Taidekorttelissa

Roihupellon Taidekorttelissa

Lauantaina 7.11.2015

klo 11−17

yli 60 eri taiteenalan tekijää avaa ovensa väriä, savea, kyniä, musiikkia, puuta, nahkaa, valokuvia, metallia, maalia, kangasta, poronluuta ja paljon muuta!

OVET AUKI ! 2015

Lehdistötiedote:

Roihupellon taiteilijayhteisö on nyt Taidekortteli. Eri alojen taiteilijat ovat oma-aloitteisesti löytäneet tiensä entisiin toimisto- ja hallintotiloihin ja perustaneet viisi aktiivisesti toimivaa yhteisöä, joissa taiteellinen vuorovaikutus rikastaa ympäristöä. Työhuoneiden yhteistyö on lisääntynyt merkittävästi kuluneen vuoden aikana yhteisen nimen, logon ja nettisivujen myötä. Nyt voit löytää Roihupellon taiteilijat helposti internetistä saman osoitteen alta www.taidekortteli.fi. Meillä myös omat facebook-sivut Taidekortteli-nimellä facebookissa.

Tervetuloa tutustumaan taiteeseemme ja tekemään taidehankintoja Ovet auki-tapahtumaan lauantaina 7.11.2015 klo 11-17. Taidekorttelin löydät Itäväylän ja Siiliten metroaseman kupeesta Roihupellon pienteollisuusalueelta (tarkemmat osoitteet alla). Taiteilijat ovat paikalla, huoneet ovat siivottu ja työt ripustettu sinua varten. Keitellään kahvit ja rupatellaan. Tule katsomaan kuinka paljon kauneutta, väriä, veistosta, grafiikkaa, keramiikkaa, kuvaa ja taidekäsityötä voi löytyä harmaiden seinien sisältä. Reittiopasteina voi seurata roihuja ja ilmapalloja!

Kuvassa: Heli Tuhkasen työhuone.