“OVET AUKI !” –12.11.2016, Roihupellon Taidekorttelissa

OVET AUKI!

ROIHUPELLON TAIDEKORTTELI TÄYTTÄÄ 10 vuotta

LA 12.11.2016 KLO 12-17!

yli 60 eri taiteenalan tekijää avaa ovensa väriä, savea, kyniä, musiikkia, puuta, nahkaa, valokuvia, metallia, maalia, kangasta, poronluuta ja paljon muuta!

Roihupellon pienteollisuusalueella Itäväylän ja Siilitien metroaseman kupeessa versoo uusia luovia ituja. 60 eri alojen taiteilijaa on oma-aloitteisesti etsinyt tiensä entisiin toimistohalleihin- ja tiloihin ja perustanut viisi aktiivisesti toimivaa yhteisöä, joissa taiteellinen vuorovaikutus rikastaa ympäristöä.
Nyt tähän ainutlaatuiseen kortteliin pääsee tutustumaan 10 -vuotisjuhlien merkeissä. Ovet avataan yleisölle lauantaina 12.11.2016 klo 12-17. Taiteilijat ovat paikalla. Huoneet on tuuletettu ja työt on ripustettu. Tarjolla kahvia, teetä ja rupattelua. Joku malttamaton saattaa maalailla tai muokata savea. Tule taidekävelylle katsomaan ja löytämään omanlaisesi maailma: tarjolla maalauksia, grafiikkaa, valokuvia, keramiikkaa, veistoksia, taidekäsitöitä, kortteja, musiikkia ja lastenkirjoja.
Myös keskustan design-kierroksista tuttu opas Karri Korppi tekee opastetun kierroksen Ovet auki-tapahtumaan klo 13 alkaen osoitteesta Pulttitie 20.

Studiot löytyvät osoitteista: Studio LAIPPA Laippatie 11 A ja B, Studio PULTTI Pulttitie 4 & 10 A ja B, Studio SAVEA ja Studio METSO Pulttitie 20.

Juhlapäivänä löydät työhuoneemme roihujen ja ilmapallojen avulla.
TERVETULOA!

Lehdistötiedote_2016_OVET_AUKI_JUHLAVUOSI.rtf