Karoliina Arolan opastamat kierroksetRoihupellon Taidekorttelissa

la 12.9. ja su 13.9. 2020 klo 12–14

Karoliina Arolan opastama ilmainen kierros alkaa ulkona osoitteessa Pulttitie 10 klo 12. Ei ennakkoilmoittautumista. Noin kaksi tuntia kestävällä kierroksella tutustutaan alueen saloihin ja on mahdollisuus tavata taiteilijoita ja teoksia. Alueella on useampia taidenäyttelyitä ja paljon nähtävää. Turvallisuus on meille tärkeää ja seuraamme koronatilannetta tarkasti ja muokkaamme tilaisuudesta kaikille turvallisen. Oppaalla on visiiri ja äänentoistolaite. Noudatamme turvavälejä ja suosittelemme maskin käyttämistä.

Olemme varanneet kävijöiden käyttöön käsien desinfiointiainetta. Ethän osallistu kierrokselle sairaana. Erityisesti korona aikana taiteen myynnistä saatavat tulot ovat tärkeitä taiteilijoille. Voit myös varata yksityisnäytön haluamasi taiteilijan ateljeehen. Katso taiteilijoiden yhteystiedot www.taidekortteli.fi.

Lämpimästi tervetuloa!

Karoliina Arola on taiteesen erikoistunut opas ja tuttu mm. Taidekoti Kirpilän suosituilta queer-kierroksilta sekä Ateneumista. Kuva Taidekoti Kirpilä. Kuvaaja Riitta Supperi.

http://taidekortteli.fi/wp-content/uploads/2020/09/taidekortteli_avoimet_2020_opastus.pdf